Να στείλετε μήνυμα
BEIJING AUTOMOTIVE CHICO INTERNATIONAL LTD. 86--13681562155 chico_bjautoparts@163.com
Αλλουμινένιο κάλυμμα αισθητήρα NOx αυτοκινήτου 059907807G 5WK96685A TS16949 Πιστοποιητικά

Αλλουμινένιο κάλυμμα αισθητήρα NOx αυτοκινήτου 059907807G 5WK96685A TS16949 Πιστοποιητικά

 • Υψηλό φως

  Αισθητήρας Nox αυτοκινήτου με κάλυψη από αλουμίνιο

  ,

  059907807G Ανιχνευτής Nox αυτοκινήτου

  ,

  5WK96685A αισθητήρας Nox αυτοκινήτου

 • Εγγύηση
  12 μήνες
 • Πρόσθετη τάση
  12V
 • Πιστοποιητικά
  TS16949
 • Τύπος συνδετήρα
  Μαύρος επίπεδης σύνδεσμος 5 πινών
 • Διάστημα του καλωδίου ((mm)
  945
 • Χρώμα της κάλυψης του καλωδίου
  Μαύρο
 • Εφαρμογή
  Επιβάτης
 • Τύπος αισθητήρα
  Ηλεκτροχημικός
 • Place of Origin
  CN
 • Μάρκα
  CHICO
 • Πιστοποίηση
  TS16949
 • Αριθμό μοντέλου
  CH-11602
 • Minimum Order Quantity
  30
 • Τιμή
  USD 0.1-USD 80.00
 • Packaging Details
  Neutral or customized packaging
 • Delivery Time
  0-30 days
 • Payment Terms
  100% Payment before shipment
 • Supply Ability
  Monthly production capacity 45000 pcs

Αλλουμινένιο κάλυμμα αισθητήρα NOx αυτοκινήτου 059907807G 5WK96685A TS16949 Πιστοποιητικά

Περιγραφή του προϊόντος:

Αισθητήρας NOx - Η τέλεια λύση για τον έλεγχο των εκπομπών του αυτοκινήτου σας

Ο αισθητήρας NOx είναι ένα σύγχρονο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για την ακριβή μέτρηση και παρακολούθηση του επιπέδου των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOx) από τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.Με την αυξανόμενη ανησυχία για την ατμοσφαιρική ρύπανση και τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να παρακολουθείτε τα επίπεδα εκπομπών του οχήματός σας.Εδώ είναι που έρχεται σε επαφή ο αισθητήρας NOx - παρέχοντας αξιόπιστα και ακριβή δεδομένα για να διασφαλιστεί ότι το αυτοκίνητό σας λειτουργεί αποτελεσματικά και πληροί τα πρότυπα εκπομπών.

Εγγύηση

Ο αισθητήρας NOx έρχεται με εγγύηση 12 μηνών, δίνοντάς σας την ηρεμία και την βεβαιότητα ότι η επένδυσή σας είναι προστατευμένη.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και να υποστηρίζουμε την απόδοσή τους.

Πρόσθετη τάση

Ο αισθητήρας NOx λειτουργεί με τάση τροφοδοσίας 12V, καθιστώντας τον συμβατό με τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων.

Χρώμα της κάλυψης του καλωδίου

Το κάλυμμα καλωδίου του αισθητήρα NOx είναι μαύρο, παρέχοντας μια κομψή και διακριτική εμφάνιση που ταιριάζει απρόσκοπτα με τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.Αυτό το χρώμα επιλέχθηκε για να συμπληρώνει την πλειοψηφία των σχεδίων των αυτοκινήτων και να διατηρεί μια επαγγελματική και καθαρή εμφάνιση.

Διάρκεια καλωδίου

Το μήκος του καλωδίου του αισθητήρα NOx μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.μπορούμε να σας παρέχουμε το κατάλληλο μήκος για να διασφαλίσουμε μια τακτοποιημένη και αποτελεσματική διαδικασία εγκατάστασης.

Υλικό πίσω κάλυψης

Το πίσω κάλυμμα του αισθητήρα NOx είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και ελαφρύ αλουμίνιο.διασφάλιση της μακροζωίας και της αξιόπιστης απόδοσης του αισθητήρα.

Συμπεράσματα

Ο αισθητήρας NOx είναι ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε σύστημα ελέγχου εκπομπών του αυτοκινήτου.και ανθεκτικό κάλυμμα πίσω από αλουμίνιοΕπενδύστε σήμερα στον αισθητήρα NOx και συμβάλετε σε ένα καθαρότερο και υγιέστερο περιβάλλον.

 

Εφαρμογές:

Εφαρμογή και σκηνή του αισθητήρα NOx

Αυτός ο αισθητήρας μετρά με ακρίβεια το επίπεδο των εκπομπών οξειδίου του αζώτου (NOx), συμβάλλοντας στη μείωση των επιβλαβών ρύπων και τη συμμόρφωση με τους κυβερνητικούς κανονισμούς.

Ο αισθητήρας NOx κατασκευάζεται στην Κίνα και έχει λάβει πιστοποίηση TS16949, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τις επιδόσεις του.1 έως 80 USDΗ συσκευασία μπορεί να είναι ουδέτερη ή προσαρμοσμένη και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να κυμαίνεται από 0 έως 30 ημέρες.

Το πίσω κάλυμμα του αισθητήρα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, παρέχοντας αντοχή και προστασία.Ο σύνδεσμος αισθητήρα είναι μικρού μεγέθους, καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση και την τοποθέτηση σε στενούς χώρους.

 
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Ετικέτα: CHICO
Αριθμός μοντέλου: CH-11602
Τόπος προέλευσης: Κίνα (ΣΟ)
Πιστοποίηση: TS16949
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:30
Τιμή: 0,1-80 δολάρια ΗΠΑ.00
Πληροφορίες συσκευασίας:Μέση συσκευασία ή συσκευασία προσαρμοσμένη
Χρόνος παράδοσης: 0-30 ημέρες
Όροι πληρωμής: 100% πληρωμή πριν από την αποστολή
Ικανότητα εφοδιασμού: 45000 τεμάχια μηνιαίας παραγωγικής ικανότητας
Υλικό πίσω κάλυψης:Αλουμινένιο κάλυμμα
Πιστοποιητικά: TS16949
Τύπος τροφοδοσίας: 12V
Χρώμα της κάλυψης καλωδίου:Μαύρο
Μέγεθος του συνδέσμου αισθητήρα:Μικρό

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή αισθητήρα NOx

Ο αισθητήρας NOx είναι προσεκτικά συσκευασμένος για να διασφαλίσει την ασφαλή και ασφαλή παράδοση στους πελάτες μας.

Ο αισθητήρας NOx τοποθετείται αρχικά σε ένα ανθεκτικό και απορροφούντα τα σοκ αφρό, το οποίο στη συνέχεια τοποθετείται σε ένα ανθεκτικό χαρτόνι με πρόσθετη επένδυση, ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε κίνηση κατά τη μεταφορά.

Η συσκευασία επισημαίνεται με το όνομα του προϊόντος, τον αριθμό του μοντέλου, την ονομασία της συσκευασίας και την ονομασία της συσκευασίας.και κάθε άλλη σχετική πληροφορία για εύκολη ταυτοποίηση.

Για διεθνείς αποστολές, ο αισθητήρας NOx συσκευάζεται σύμφωνα με όλους τους απαραίτητους τελωνειακούς κανονισμούς και απαιτήσεις.Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν φτάνει στον προορισμό του χωρίς καθυστερήσεις ή προβλήματα.

Η τυποποιημένη μέθοδος αποστολής μας είναι μέσω αξιόπιστων υπηρεσιών ταχυμεταφορών, όπως UPS, FedEx ή DHL. Αυτό επιτρέπει την έγκαιρη και αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων μας στους πελάτες μας.

Μετά την παραλαβή του πακέτου, οι πελάτες συμβουλεύονται να επιθεωρήσουν προσεκτικά το προϊόν για τυχόν ζημιές που μπορεί να έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της αποστολής.Παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για βοήθεια..

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διαδικασία συσκευασίας και αποστολής μας και προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

 

 

.