Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
BEIJING AUTOMOTIVE CHICO INTERNATIONAL LTD. 86--13681562155 chico_bjautoparts@163.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Μπαταρία αυτοκινήτων Desulfator on-line

Μπαταρία αυτοκινήτων Desulfator on-line

May 17, 2022

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η NASA πρότεινε ότι η τεχνολογία σφυγμού θα μπορούσε να μειώσει τα όξινα κρύσταλλα μολύβδου. Αυτή η τεχνολογία εφαρμόστηκε έπειτα στις όξινες μπαταρίες μολύβδου στα αυτοκίνητα για να τους κάνει στο τέλος περισσότερο και για να σώσει τα καύσιμα και την ενέργεια. Εντούτοις, το θέμα τι είδους του σφυγμού μπορεί να μειώσει το μόλυβδο που τα όξινα κρύσταλλα είναι ένα πολύ σοβαρό τεχνικό ζήτημα, το οποίο δεν μπορεί ποτέ να λυθεί από έναν σφυγμό. Μέχρι σήμερα, πολλά προϊόντα στην αγορά δεν έχουν τα τεχνικά μέσα που εξετάζουν για τη μείωση των όξινων κρυστάλλων μολύβδου, έτσι σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό να ληφθεί η λειτουργική πιστοποίηση για αυτά τα προϊόντα. Επομένως, υπάρχουν πολλά παρόμοια προϊόντα στην αγορά, και είναι δύσκολο να διακριθεί ο αληθινός από τον ψεύτικο.

 

Chico η μπαταρία Desulfator έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για σχεδόν δέκα έτη, επειδή δεν είναι δυνατό να γίνει η λειτουργική δοκιμή στην Κίνα. Το 2016, υποβάλαμε αίτηση για τη δοκιμή της αποτελεσματικότητας του προϊόντος στην Αυστρία (μια ευρωπαϊκή επιτακτική εργαστηριακή επιχείρηση μπαταριών), και τα αποτελέσματα της οποίας καθόρισαν ότι ο πολωτής μπορεί όχι μόνο αποτελεσματικά να μειώσει όξινα κρύσταλλα μολύβδου, αλλά και 10 έως 15 χρόνους γρηγορότερα από την παραδοσιακή μέθοδο αφαίρεσης μολύβδου όξινη.


Επιπλέον, η εγκατάσταση του ακραίου κουπιού μπορεί να σώσει τα καύσιμα για τα μηχανοκίνητα οχήματα. Έχουμε κάνει τις δοκιμές αποταμίευσης καυσίμων με 50 λειτουργούντα λεωφορεία στην Ταϊβάν για 7 μήνες, και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι η μέση αποταμίευση καυσίμων είναι 6,4%, που δείχνει ότι το ακραίο κουπί μπορεί όχι μόνο να παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών των lead-acid μπαταριών, αλλά και να σώσει τα καύσιμα (όταν θα καταναλωθεί η απόδοση των μειώσεων μπαταριών, περισσότερα καύσιμα).
 

Chico η μπαταρία Desulfator είναι επίσης CE και η FCC εγκεκριμένα και της έχει χορηγηθεί ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων της Κίνας, κατοχυρώνει το αριθ. με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: ZL 2012 8 0001944.X